FORGOT YOUR DETAILS?

Regisztráció

Symbol 22o éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani Budapest legszínesebb és egyben legizgalmasabb szilveszteri estéjét, ami garantáltan minden igényedet kielégíti.
A lokáció Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne, a Symbol Budapest Klub, Bár és Étterem, amely évtizedek óta egyet jelent a minőségi szórakozással a magyar fővárosban.

Az estét a klub alatt található 22o éves pinceétteremben kezdjük, ahol 8 órától egy tradícionális magyar vacsorán vehetünk részt, miközben a hazai konyha különlegességeit élvezhetjük finom italok társaságában.
Igazi hamisíthatatlan magyar ételekkel, italokkal korlátlan mennyiségben egészen 11 óráig. Azért, hogy a hangulat garantáltan autentikus legyen, cigányzenészek húzzák a talp alá valót a vacsorához.

Ezután a ház további két termében folytathatjuk az estét.
Az első helyszín és egyben a legnagyobb a Symbol első emeletén található hatalmas klub terem, ahol a legismertebb pop,funky és retro slágerek mellett táncolhatunk egy csodálatos környezetben.

Ha még ez sem lenne elég, akkor a földszinten található egy újabb különleges galériás klub, ahol a modern tánczene szerelmesei bulizhatnak át az újévbe!

Természetesen az asztalunk a pinceétteremben továbbra is vár minket, tehát ha megpihennénk a Szilveszteri forgatagban, akkor oda mindig visszatérhetünk.

Symbol szilveszter

Várunk téged garantáltan Budapest legnagyobb szilveszteri bulijaiba, ahol egy ízletes, tradícionális vacsora után további két lélegzetelállító helyszínen, hatalmas Szilveszteri karneválban vehetünk részt.

INFO: info@szilveszterprogramok.hu +36709469932

A három program egy jeggyel igénybevehető!

EARLY BIRD JEGY 34.990.- Ft.
ELŐVÉTELES JEGY 39.990.- Ft
LAST MINUTE JEGY 44.990.- Ft.

Helyszín: SYMBOL Budapest Club-Bár-Étterem
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
Kapunyitás: 20:00

A jegyár tartalmazza a svédasztalos magyaros vacsorát, welcome drinkkel, programokkal, valamint belépőjegyet a Symbol további két Szilveszteri rendezvényére.

Előadók

Helyszín

Vacsora Menü

TOP