FORGOT YOUR DETAILS?

Regisztráció

Symbol 22o éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani Budapest legszínesebb és egyben legizgalmasabb szilveszter estéjét, ami garantáltan minden igényedet kielégíti!

A rendezvénynek Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne ad otthont a Symbol Budapest Klub, Bár és Étterem, amely évtizedek óta egyet jelent a minőségi szórakozással a magyar fővárosban.

Az estét a klub alatt található 22o éves pince étteremben kezdjük, ahol 20 és 23 óra között egy tradicionális magyar vacsorán vehetünk részt, melyen a magyar konyha különlegességeit szolgálják fel. A vacsorához korlátlan italfogyasztás (sör-bor-pezsgő-alkoholmentes italok) párosul, hogy ne maradjunk szomjan. Azért, hogy a hangulat garantáltan autentikus legyen, cigányzenészek fogják szórakoztatni a vendégeket a vacsora alatt.

A vacsora elfogyasztása után a Symbol további két termében folytathatjuk az estét, ahol hatalmas szilveszteri bulival búcsúztathatjuk az óévet! A legismertebb disco, funky és latin slágerek mellett táncolhatunk csodálatos környezetben, de a modern tánczene szerelmesei sem maradnak hoppon.

Természetesen az asztalunk a 220 éves pince étteremben továbbra is vár minket, tehát ha megpihennénk a szilveszteri forgatagban, akkor oda mindig visszatérhetünk, illetve éjfélt követően az éjféli menü is itt lesz felszolgálva.

Várunk téged Budapest egyik garantáltan legnagyobb szilveszteri bulijába, ahol egy ízletes, tradicionális vacsora után további két teremben kellemes zenék mellett búcsúztathatod a 2021-es évet!

INFO: https://szilveszterprogramok.hu/programok/vacsora-es-party-a-symbol-budapest-ben/

Helyszín: SYMBOL Budapest Club-Bár-Étterem
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
Kapunyitás: 20:00

A jegyár tartalmazza a svédasztalos magyaros vacsorát, a vacsora időtartam alatt korlátlan italfogyasztást, élőzenét, valamint belépőjegyet a Symbol partyjára.

Az asztalokhoz jellemzően több asztaltársaságot ültetünk!
A jegyek nem visszaválthatók!

Előadók

Helyszín

Vacsora Menü

TOP

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.