FORGOT YOUR DETAILS?

Regisztráció

Gájer Bálint

Gájer Bálint – a “magyar Michael Buble” – először a The Voice tehetségkutató műsorban tűnt fel és táncoltatta meg az egész országot a swing dallamain. Az aranytorkú előadó azóta rengeteg helyen csillogtatta meg tehetségét, Szilveszter este pedig egy igazán különleges év végi fellépéssel készül a Bálna Swing – Jazz – Funk Szilveszteri bulijára.

A Rajongók mellett a szakmai is számos alkalommal elismert Gájer Bálint szakmai munkáját:

– TV2 “The Voice” című műsorának ezüstérmese
– III. Jazzy Jazz Dalverseny “Legjobb férfi énekes” különdíj
– Alle Elegancia Díj 2013 “Legelegánsabb zenész” díj nyertese
– “That’s how it goes” című dala bekerült a 2015-ös Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe
– Fonogram zenei díj “Az év hazai, kortárs szórakoztatózenei album” – Gájer Bálint “Egyszerű az élet” című első szóló lemezével.

Gájer Bálint a “swing hercege” 2014-ben jelentette meg első albumát “Egyszerű az élet” címen, mely lényegében hazai műfajteremtőnek számított a Swing n Pop stílusában.

Rá két évre, 2016 novemberében megjelent második lemeze is, amin már több saját dal is felcsendül. 2017-ben pedig “Swing Karácsony” címen kerül a boltokba hamradik nagylemeze. Ezen a korongon a Hermann László Kamarazenekar kíséretében varázsol Karácsonyt nekünk.

Gájer Bálint zenéire képtelenség nem táncolni, hangjában és stílusában olyan klasszikusokra emlékeztet mint Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé.

Gájer Bálint SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/5hwxwyEawhT6qfZwbPmNnU

Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter Gájer Bálint
TOP