FORGOT YOUR DETAILS?

Regisztráció

Szilveszteri vacsora

Jót enni jó! Így 2023 utolsó estéje sem múlhat el szilveszteri vacsora nélkül. Idén is sok izgalmas élményt tartogatnak a szilveszteri programok ínyenceknek, gourméknak, és azoknak, akik egyszerűen szeretik a hasukat.

Elegáns szilveszteri vacsora nyugalomra vágyóknak

A szilvesztert kétféleképpen lehet megünnepelni: őrült pezsgés közepette vagy pihentető nyugalommal övezve. Bármelyik is áll hozzád közelebb, a lényeg, hogy stílusosan csináld! És mi lehetne, stílusosabb és elegánsabb a nyugalmat választók számára, mint egy minőségi szilveszteri vacsora?

A tavalyi év sok nehézséget hozott mindannyiunk életébe, még a szilveszter is elmaradt! Emiatt lesz olyan különleges a szilveszter 2023-ban, aminek a megünneplésére tökéletes program lehet egy ínycsiklandozó vacsora budapesten szerelmünk vagy barátaink társaságában.

A legromantikusabb szilveszteri program

A karácsonyi felfordulás után jól esik egy kis közös időt eltölteni a párunkkal – főleg, hogy ezúttal végre nem mi főzünk a vendégekre. Akinek a szerelmével kettesben eltöltött romantikus szilveszter minden álma, annak tökéletes választás a szilveszteri vacsora budapest valamelyik jó nevű éttermében.

Mivel a szilveszteri vacsora méltán az egyik legkeresettebb a szilveszteri programok közül, az asztalfoglalás nem csak ajánlott, szinte kötelező is: a legtöbb étterem tájékoztatja is a vendégeit arról, hogy ebben az időszakban csak előzetes egyeztetés alapján lehet asztalhoz jutni. És mint tudjuk: aki lemarad, az kimarad!

szilveszteri-vacsora

Eszem-iszom, zene-tánc!

A legtöbb magyar étterem klasszikus magyar szilveszteri ételek legjavát kínálja a szilveszteri menüsoron. A hagyományos sertéshúsból készült ételek, mint az újévi malacsült, vagy a hüvelyesekből készült fogások, mint a lencseleves, nem hiányozhatnak a szilveszteri vacsora menü kínálatából.

Nem meglepő, hiszen a régi babonák szerint a malac kitúrja a szerencsét, ha pedig újévi lencsét eszünk, pénz áll a házhoz. Szintén a régi hiedelmeinknek köszönhető, hogy ilyenkor nem nagyon jutunk halételekhez és vadakhoz, mivel ezek az állatok elúsznak, elfutnak a szerencsével.

Egyes helyeken élőzenés vacsora kerül megrendezésre, így a fantasztikus ízek mellé egy kis szórakozást is csempészhetünk a szilveszteri programok közé. A szilveszteri gálavacsora azoknak való, akik szeretik halmozni az élvezeteket. De miért is ne szeretnénk? – Elvégre egyszer van szilveszter az évben!

szilveszteri-vacsora-budapest

Gourmé szilveszter

Mind a nemzetközi, mind a magyar gasztro színtéren divatosak a tematikus vacsorák, ahol a vacsora menü egészen különleges fogásokból áll, ezért annak sem kell aggódnia, akinek a szilveszteri vacsora akkor az igazi, ha a megszokottól eltérő ételeket kóstolhat. Hazánk számos tehetséges magyar séffel büszkélkedhet, akik keze alól egész biztosan csak fantasztikus szilveszteri menü kerülhet ki!

Azoknak pedig, akik számára nem a pezsgő az egyetlen ital, amivel szívesen koccintanak, igazán exkluzív szilveszteri program lehet egy borvacsora. A borszilveszter elegáns, kifinomult és igazi ínyenceknek lett kitalálva!
További szilveszteri programok nyugalomra vágyóknak
A szilveszteri vacsora tökéletes program azoknak, akik szeretnének távol maradni a hangos buliktól, de nem szeretnék kihagyni a szórakozást és az ízletes ételeket az év utolsó estéjén. A pezsgő náluk sem maradhat el, így az ünnepi hangulat is garantált!

Akit vonz a nyugalom, annak más érdekes szilveszteri programok is rendelkezésre állnak 2023-ban. Több féle tematikájú szilveszteri sétahajózás és különféle szabadtéri programok várják az érdeklődőket idén is.

TOP

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.