FORGOT YOUR DETAILS?

Regisztráció

Szilveszteri Hajóutak – Hajós Programok

Szilveszterezni a Dunán rendkívül hangulatos program. De mire számíthatnak a szilveszteri hajóutak szerelmesei, akik úgy döntenek, az év utolsó estéjét a fedélzeten töltik? Szilveszter hajón? Mindig az egyik legkiválóbb választás! Nézzük most meg a szilveszteri hajós programok idei kínálatát.

 

Szilveszteri hajóutak

Az igazán exkluzív esték hajóstársaságoktól függetlenül remek szórakozást nyújtanak a vendégek számára. Szilveszteri hajóutakat azok választják a leginkább programnak, akik szeretnének meghitt, romantikus környezetben átlépni az újévbe. Kisebb családi, vagy baráti társaságok, randevúk helyszíne ilyenkor a hajó fedélzete. Nincs is izgalmasabb dolog, mint egy hajó fedélzetére lépni 2018 utolsó óráiban, és legközelebb 2019-ben partra lépni.

Szilveszteri sétahajózás

A létszám korlátozott, így nem kell attól tartania a nagy tömegtől. A hajók fedélzetén rendszerint welcome drinkkel és hagyományos szilveszteri ételekkel és italokkal várják vendégeiket a szervezők.

A hagyományos szilveszteri fogások közül nem maradhat ki a lencse, a hal, valamint az éjféli töltött káposzta sem. A szilveszteri hajóutak gasztronómiai fogásai követik a hagyományokat, természetesen azonban a chéfek is törekednek arra, hogy ezeket a megszokott, mindenki által ismert fogásokat új köntösben tálalják.

A szilveszteri hajós programok nem múlhatnak el zene nélkül sem, így természetesen a kötetlen hangulat garantált. Rendszerint retro partykkal készülnek a szervezők, így rendszerint a szilveszteri hajóutak a vacsorát követően féktelen táncestbe csapnak át.

Szilveszteri sétahajózás

A tánc fáradalmait a bárban pihentek ki a vendégek. A vacsora estek sokszor korlátlan bor és sörfogyasztást tartalmaznak, valamint egy pohár ízletes pezsgőt is az éjféli koccintáshoz, de a szilveszteri hajóutak fedélzetén lehetőséget biztosítanak röviditalok fogyasztására is.

Az éjféli koccintást követően a szórakozás rendszerint hajnalig tart – általában 1 és 2 óráig tart a szilveszter hajón. Majd a szilveszteri hajós programok véget érnek, és a vendégek partra szállnak az újévben.

Budapest azonban nem alszik ezen az estén, az éjszakai klubok, éttermek és vendéglátó egységek hajnalig várják az ünnepleni vágyókat.

TOP